Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Op zoek naar een heerlijk lichte, 3-laagse woning gelegen in een leuke 30-er jaren straat, met een ruime en sfeervolle woonkamer, een echt open haard, een nette keuken, een badkamer met ligbad, 2 goede slaapkamers, een zolderverdieping met mogelijkheden, een heerlijke achtertuin en veel bergruimte? Kom dan gerust kijken bij deze 4 kamer tussenwoning in de woonwijk Zuilen.

Wil je weten wat je woning waard is?

Bel of e-mail ons voor een afspraak.

Wij vertellen graag vrijblijvend wat je woning waard is.

 

Kraaijkamp Makelaars
Pablo Nerudastraat 27
3573 BR Utrecht

telefoonnummer 030-879 77 70
http://www.kraaijkampmakelaars.nl/
Email: info@KraaijkampMakelaars.nl

 

 

Op zoek naar een heerlijk lichte, 3-laagse woning gelegen in een leuke 30-er jaren straat, met een ruime en sfeervolle woonkamer, een echte open haard, een nette keuken, een badkamer met ligbad, 2 goede slaapkamers, een zonnevlonder, een zolderverdieping met mogelijkheden, een heerlijke achtertuin en veel bergruimte? Kom dan gerust kijken bij deze 4 kamer tussenwoning in de woonwijk Zuilen.

Opvallend in de woning zijn verder de grote raampartijen, de glas-in-lood ramen, de paneeldeuren, de hoge plafonds, de openslaande deuren naar de tuin en de sfeervolle uitstraling van de woning door de gekozen afwerking. De woning is ook gerust comfortabel te noemen, mede door de aanwezige centrale verwarming (met onlangs geïnstalleerde, nieuwe hoge rendementsketel).

In de directe nabijheid liggen de vele winkels aan de Amsterdamsestraatweg en het prachtige Julianapark met grote speeltuin, vogelvijver en dierenweide (met o.a. herten). In de straat vind je gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer (o.a. station Zuilen) is in de onmiddellijke omgeving beschikbaar. Het centrum van Utrecht is minder dan 15 minuten fietsen en de andere kant op ben je snel in een groene omgeving met de Vecht, Fort de Klop en de Maarsseveense plassen. Daarnaast bevinden zich meerdere scholen en uitvalswegen in de omgeving.

Indeling: Entree, hal met meterkast (onlangs vernieuwde installatie), trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. De heerlijke woonkamer (23 m2) is voorzien van een laminaatvloer en heeft een werkende openhaard, een vaste kast en openslaande deuren naar de tuin. Achter de woonkamer is de keuken gelegen en deze is voorzien van een modern keukenblok met voldoende ruimte voor de keukenapparatuur. Via de keuken kom je in het toilet.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de vertrekken. De verdieping heeft twee slaapkamers: 1 aan de achterzijde (ca. 15m2 met 3 grote, vaste kasten) en 1 aan de voorzijde (7,5 m2). De badkamer is netjes betegeld en heeft een ligbad en een wastafel. Via de trap op de overloop is de zolder bereikbaar.

2e verdieping:
De open ruimte geeft de verdieping diverse gebruiksmogelijkheden en veel bergruimte. Indien gewenst kan de verdieping worden vergroot door het plaatsen van een dakkapel. Diverse woningen in de buurt hebben de woning aan de achterzijde opgebouwd. Uiteraard moet je hiervoor wel een vergunning aanvragen.

Tuin:
De achtertuin van ruim 23 m2 is bereikbaar via de openslaande deuren in de woonkamer en de keukendeur. De tuin is gelegen op het noordoosten met in de zomer vanaf het einde van de ochtend tot laat in de middag zon. Genieten van de zon kan ook vanaf de zonnevlonder (te bereiken vanaf de grote slaapkamer). De voortuin is gelegen op het zuidwesten, hier geniet je van de ochtend, middag - en avondzon.

 

Voor meer informatie en foto's klik hier